Inzet van talenten

Inzet van talenten

Onze talenten hebben een hbo- of universitaire opleiding op het gebied van bedrijfskunde, bestuurskunde en overheidsmanagement, management, economie en recht, accountancy of finance & control. We selecteren ze bovendien op hun persoonlijkheid, betrokkenheid bij de samenleving en ondernemerschap. Via onze eigen Academy versterken we hun competenties met specifieke trainingen die zijn gericht op de gemeentelijke overheid en hun persoonlijke ontwikkeling.

Begeleiding door mentoren

Begeleiding door mentoren

Specifieke opdrachten vragen om specifieke ondersteuning. De begeleiding van onze jonge talenten gebeurt daarom niet alleen door Hans en Ton maar ook door een aantal doorgewinterde adviseurs op verschillende terreinen. Afhankelijk van de opdracht, maar ook van de persoonlijke ontwikkeling krijgen onze talenten ondersteuning vanuit een groep ervaren enthousiaste professionals.

Structurele doorstroom

Structurele doorstroom

Met onze talenten zorgen we voor een continue bezetting met jonge, enthousiaste en ondernemende medewerkers. Na maximaal een jaar komt er een nieuw talent voor de functie met nieuw elan, nieuwe ideeën, een andere persoonlijkheid en andere kennis en vaardigheden. Als alle partijen het willen is het mogelijk dat een gemeente het talent van ons overneemt, tegen een redelijke opleidingsvergoeding. Naast het binnenhalen van echt talent bespaart de gemeente immers op werving- en selectiekosten.

Trainingsaanbod

Trainingsaanbod

Vanuit Talent voor de gemeente bieden we zowel trainingen aan op het gebied van financiën en Planning & Control, communicatie en werken bij een gemeente. Deze trainingen worden gegeven in regio Elst, maar zijn ook incompany mogelijk. Kijk voor ons trainingsaanbod op de trainingspagina .

Verbeterscan Planning & Control

Verbeterscan Planning & Control

Talent voor de gemeente biedt een Verbeterscan Planning & Control aan. In één dag gaan we intensief aan de slag om de huidige processen en hulpmiddelen te beoordelen. Aan het einde van deze dag wordt er door Talent voor de gemeente een advies gevormd en gepresenteerd. Wil jij in één dag de Planning & Control bij jouw gemeente/bedrijf verbeteren? Lees meer over de Verbeterscan Planning & Control of neem direct contact op!

Meer weten?

Benieuwd hoe we uw organisatie kunnen vernieuwen en verfrissen met een continue stroom aan jonge, hoogopgeleide en ondernemende talenten?

Neem contact met ons op