Talent voor de gemeente zorgt voor de structurele doorloop van talent en begeleiding door ervaren mentoren. Door de inzet van onze talenten ondergaat een gemeente een verfrissing en kwaliteitsverbetering. Samen met de vaste medewerkers zorgen onze talenten, met ondersteuning van hun mentoren, voor een nieuwe dynamiek binnen de gemeente. Samen moderniseren ze ingesleten werkwijzen en procedures en er ontstaat een open en moderne blik naar buiten.

Hans Geurts

Hans Geurts

Oprichter

Hans is een ervaren professional op het gebied van advies en management bij de lokale overheid. Vanuit verschillende rollen draagt hij al jaren bij aan kwaliteitsverbetering, doorontwikkeling en modernisering van de bedrijfsvoering van gemeenten.

Ton van Rooij

Ton van Rooij

Directeur

Ton heeft als adviseur, manager en controller bij meer dan dertig gemeenten gewerkt. Ook is hij ruim twintig jaar docent/trainer in het prachtige vak gemeentefinanciën. Ton leidt de talenten op en begeleidt ze binnen hun opdrachten.

Marianne Toebast

Marianne Toebast

Manager regio Oost

Marianne werkt sinds 2002 bij gemeenten als adviseur financiën en planning & control. Zij is daarnaast een ervaren applicatiebeheerder van financiële systemen en P&C-software. Marianne ondersteunt en begeleidt de jonge talenten op diverse terreinen.

John Kerstens

John Kerstens

Manager regio West

John heeft als ambtenaar, manager en adviseur veel ervaring binnen de lokale overheid. In de afgelopen jaren is hij als accountmanager actief geweest in het netwerkbeheer van de lokale overheden in Zuid-Holland. Die kennis en ervaring van de markt zet hij bij ons in om het concept van Talent voor de gemeente in de regio West uit te rollen.

Kelly Buurman

Kelly Buurman

Communicatieadviseur

Kelly is sinds juni 2020 als communicatieadviseur werkzaam voor Talent voor de gemeente. In 2018 heeft zij haar opleiding communicatie- en informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en is momenteel inzetbaar voor diverse communicatieopdrachten.

 

Youri Pessy

Youri Pessy

Financieel adviseur

Youri is in 2019 begonnen bij Talent voor de gemeente als stagiair bedrijfsvoering en na zijn afstuderen bij ons doorgegroeid tot adviseur bedrijfsvoering. Naast zijn werkzaamheden is Youri hardloper bij topsportteam Team Zevenheuvelen. 

Marvin van Blijderveen

Marvin van Blijderveen

Financieel adviseur

Marvin is sinds september 2020 als financieel adviseur werkzaam voor Talent voor de gemeente. Daarnaast is hij bezig met een duale opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Bart Bosch

Bart Bosch

Financieel adviseur

Bart is sinds 2019 aangesloten bij Talent voor de gemeente. Bij gemeenten is Bart actief als financieel adviseur. Naast zijn dagelijkse bezigheden volgt Bart de financiële markten op de voet, met name vreemde valuta en algoritmes intrigeren hem.

Renske Mathlener

Renske Mathlener

Financieel adviseur

Renske is sinds 2020 als financieel adviseur werkzaam voor Talent voor de gemeente. Daarnaast is zij bezig met haar opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Verder is ze erg betrokken bij de verschillende verenigingen waarvan ze lid is.

Johan Arnold

Johan Arnold

Financieel adviseur

Johan is sinds 2020 aangesloten bij Talent voor de gemeente. Bij gemeenten is Johan actief als financieel adviseur. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden voor gemeenten is Johan ondernemer en hij start binnenkort met het schakeltraject Accountancy en Controlling van Nyenrode en de HAN.

Sjef Lolkema

Sjef Lolkema

Coach/mentor

Sjef is een ervaren manager binnen de lokale overheid. Als manager op het ruimtelijk en sociale domein heeft hij grote veranderprocessen gemanaged. Gebruikmakend van zijn ervaring en politieke sensitiviteit coacht hij jong talent en wijst hen de weg binnen gemeenteland.

Saskia Verkade

Saskia Verkade

Coach/mentor

Saskia heeft als missie mensen en organisaties te helpen beter te communiceren door hen te adviseren, te trainen en te coachen: Van persoonlijke communicatie en coaching tot training in teams of strategisch communicatieadvies op organisatieniveau. Zij heeft een ruime ervaring, brede opleiding en een divers portfolio.

Tom van Oijen

Tom van Oijen

Coach/mentor

Tom heeft als jurist ruime werkervaring bij gemeenten en het bedrijfsleven, hij heeft zich gespecialisserd in het privaatrecht en gebiedsontwikkeling. Dankzij zijn brede blik is Tom in staat om op een praktische wijze uitleg te geven over het complexe kader van wet- en regelgeving waar jong talent bij gemeenten mee te maken krijgen.

Werken bij Talent voor de Gemeente?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je bij een jonge en dynamische onderneming aan de slag? Wil je werken in verschillende omgevingen? Wil je jezelf steeds verder ontwikkelen? Met ondersteuning van ervaren en enthousiaste mentoren? Zijn flexibele arbeidsvoorwaarden voor jou van belang? Kom dan werken bij Talent voor de gemeente!

Ga naar Werken bij

Meer weten?

We kijken graag samen met u hoe we onze talenten kunnen inzetten om te zorgen voor vernieuwing en verjonging in uw organisatie. Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op