Wij zijn altijd op zoek naar jonge, slimme, ondernemende mensen met interesse in de samenleving die samen met ons Talent voor de gemeente verder willen uitbouwen. De uitgangspunten van Talent voor de Gemeente zijn:

Plezier in je werk

Plezier in je werk

Juiste match

Juiste match

Ontwikkeling van kennis

Ontwikkeling van kennis

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor ondernemerschap

Ruimte voor ondernemerschap

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid

Wat vragen we?

Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, gericht op bedrijfsvoering

Je bent gericht op het (samen) leveren van kwaliteit

Je hebt een open, enthousiaste, gedreven en klantgerichte houding

Je bent maatschappelijke geïnteresseerd en betrokken

Je bent ondernemend en wil ons bedrijf samen verder uitbouwen

 

Talentprogramma

Als medewerker ben je onderdeel van ons talentprogramma.

Mentorschap

Mentorschap

Je krijgt een persoonlijke mentor. Deze mentor begeleidt jou binnen opdrachten, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van de door jou gewenste ondersteuning, persoonlijke groei en expertise verversen we het mentorschap periodiek en in overleg. Ook bij de invulling van het mentorschap gaan wij voor kwaliteit en de noodzakelijke match.

Academy

Academy

Binnen onze eigen Academy vergroten we jouw kennis en vaardigheden. We bieden je de mogelijkheid om de kennis van de gemeentelijke overheid te vergroten en kennis te nemen van de specifieke wet- en regelgeving en werkwijzen bij gemeenten. Periodiek krijg je opfriscursussen voor wet- en regelgeving en actualiteiten. Ook houden we geregeld inspiratiesessies met gastsprekers.

Inspiratiereizen

Inspiratiereizen

We maken regelmatig inspiratiereizen. Binnen Nederland, maar tweejaarlijks ook naar het buitenland. Deze inspiratiereizen zijn bedoeld om buiten de vertrouwde omgeving je kennis en vaardigheden op te vijzelen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken, inspirerende lezingen bij te wonen en een kijkje te nemen in een andere keuken.

Voorwaarden

Voorwaarden

Wij hanteren arbeidsvoorwaarden op maat, met keuzemogelijkheden op het gebied van voorzieningen (vervoer en ict). In overleg bieden we flexibiliteit in salaris en vrije tijd. Daarnaast belonen wij extra inspanningen.

Community

Community

In een eigen online tool kun je jouw collega’s en jouw mentor gemakkelijk vinden. Ook is er ruimte om te inspireren en ervaringen te delen. We delen informatie over opdrachten, best practices en uitdagingen, maar ook overige activiteiten. Iedereen draagt hier zijn of haar steentje aan bij. Binnen onze community hebben we een speciale ruimte ingericht voor onze talenten.

Solliciteren?

Werk jij graag in verschillende omgevingen? Zie jij jezelf werken bij een jonge en dynamische onderneming? Wil jij jezelf steeds verder ontwikkelen, met ondersteuning van ervaren en enthousiaste mentoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Neem contact met ons op